Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

The Instagram tag

Publicerad 2015-10-14 00:58:23 i ♥ BLOGGLISTA,

1.Vad är ditt Instagram namn? Jag heter mickaeriksson, kort och gott! 
 
2.När skaffade du instagram? Jag skaffade instagram runt 2011 tror jag, ingen annan som jag kände hade ett konto där då, så det var inte så roligt på den tiden, haha.
 
3. Vilken var den första bilden som du laddade upp? Min första bild var på mitt fönster där jag hade bokstäver som det stod "LOVE" på. Tyvärr finns inte den bilden kvar men den bilden som jag nu har längst ner är denna :
 
 
4.Hur ofta lägger du upp bilder? Jag lägger inte upp bilder sådär jätteofta! Ibland kan det gå runt 1-2 veckor mellan gångerna.
 
5.Vilket är ditt värsta foto? Min värsta bild är från när jag, Oskar, Martin och Linder var på Burefestivalen förra året. Bilden är fruktansvärt korning och ingen av oss är väl särskilt nykter .. 
 
 
6. Vilken bild har fått flest likes? Den här : 
 
 
7. Varför skaffade du instagram? Jag har inget direkt minne av varför jag skaffade instagram men jag tror att det var för att följa Britney Spears
 
8.Vilka typer av konton följer du? Främst följer jag mina vänner och bekanta men också människor som jag tycker är intressanta.
 
9.Är din instagram öppen eller privat? Min instagram är öppen! Så varsågod bara att stalka på eller följa.
 
10.Vilken är din favoritbild? Det är så svårt att bara välja en, fasiken :( ..
 
 
 
 
11.Vilken är din senaste bild? Min senaste bild var på Darins nya album Fjärilar i magen som jag fick på vinyl i present när jag fyllde år.
 
12.Vilka typer av bilder lägger du upp? Katt,fest,hår och vinylbilder!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela