Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Mot den svarta rymden ovanför molnen

Publicerad 2014-08-25 23:54:29 i ♥ ALLMÄNT,

Godkväll läsare! 
Något som fascinerar men samtidigt skrämmer mig oerhört mycket är rymden, stjärnor och dylik. Jag kan i flera timmar bara stirra ut i det okända och börja grubbla på alla dessa oändliga frågor som många troligen inte har svaret på. En dröm jag har är att sova ute under stjärnorna, den finns uppskriven på min bucketlist.

 En gång i vintras när min vän Hanna var här stod vi ute på vår altan och pratade om livet samtidigt som ett norrsken lyste upp i skiftande grönt och levde sitt egna liv. Det enda man kunde höra var våra andetag och isblock som bröt sig loss från sjön, några meter i från huset, det var verkligen magiskt. 
Jag har nog endast upplevt något lika magiskt en gång till efter detta och det var på KENTFEST i somras. Tänk er ett hav utav fyrverkerier i olika färgen , regn som faller handlöst, samtidigt som alla i publiken sjunger med i slutklämmen av Mannen I Den Vita Hatten (16 År Senare) .Mäktigt och magiskt, där fylldes mitt hjärta med godhet. Jag blir nästan lite sentimental när jag skriver detta!  

-" Jag är livrädd för att leva, men jag är dödsrädd för att dö. Men älskling vi ska alla en gång dö" 

Yoghurtglass med Oreo - Recept

Publicerad 2014-08-15 15:00:47 i ♥ ALLMÄNT,

Idag provade jag på att göra en yoghurtglass med Oreo och den blev gudomligt god så jag tänkte dela med mig av receptet. Tyvärr har jag ingen bild att visa då nästan all glass är uppäten :c 

Yoghurtglass (4 port.)

200g TurkiskYoghurt
2 Äggulor
1,5 dl socker 
3dl vispgrädde
ev. 1krm vaniljsocker
1 paket Oreokakor
Gör såhär: Blanda Yoghurt med äggulor,socker och vaniljsocker. Vispa grädden och rör ner i yoghurtsmeten. Smula/krossa därefter kakorna i smeten. Häll allt i en form som rymmer ungefär 1,5 liter. Frys i 6 timmar eller låt den vara över natten.

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela