Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Update

Publicerad 2014-04-30 23:57:39 i ♥ ALLMÄNT,

Hai! Jag har helt glömt bort att jag har en blogg.. nåväl, ingenting nytt har hänt iallafall förutom att jag har dragit på mig en förkylning som jag helst hade sluppit ༼ ༎ຶ ෴ ༎ຶ༽ . Jag har inte tid att vara sjuk men än går det ingen nöd på mig. 
 
Jag skulle behöva göra om desginen här på bloggen, byta ut lite bilder och dylikt men det får bli en annan dag!
 
LiLyAKii

Supermysig kväll!

Publicerad 2014-04-14 20:03:46 i ♥ ALLMÄNT,

Hai gosisar! Hur är det med er? Själv är jag alldeles slut i både huvud och kropp. Jag skulle behöva sova i minst en vecka om ens det tack och lova att det snart är påsklov..

I helgen var jag på Kerbera och The Neverdies spelning på Pipeline. Mötte upp Ray med Hanna och Oskar några timmar innan spelningen sedan stack vi till Pipeline där Seike mötte upp oss och  vi umgicks i några timmar med resten av banden och andra härliga människor,verkligen jättetrevligt att träffa både nya och gamla vänner och bekanta. Tack till alla inblandade för en supermysig kväll. 

Jag kan ju även passa på att nämna att Seremedy kommer att göra en sista konsert på Fryshuset den 20/9-2014. Det tisslades och tasslades om detta under lördagen, ni får absolut inte miss detta!(^∇^)

Seremedy-  ONE NIGHT REUNION「re:MADNESS」-LAST LIVE 
Klubben, Fryshuset, Stockholm
Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela