Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Supergrass - St.Petersburg

Publicerad 2015-05-30 19:13:00 i ♥ MUSIK,

Gillar ni som jag att hitta något som man inte letade efter från början? Det finns ett så fint ord för detta, nämligen "Serendipitet"  Min vän Fhannie skickade en spotifylista till mig med musik och den första låten som började spela när jag tryckte på shuffleknappen var St.Petersburg med Supergrass. Hade aldrig hört den förut men herregud den var ju så himla bra!
 

Karlstad 2015

Publicerad 2015-05-24 12:30:22 i ♥ BILDER&VIDEOR,

Vilken helg! Vi var ett gäng som åkte ned till Karlstad i lördags för att stötta våra vänner i The Uncharted som tävlade i Sverigefinalen av Livekarusellen. Jag och Oskar träffade två vänner i Karlstad medan vi var där, vi passade på att kolla på Almas dansuppvisning på torget, de var så duktiga. Karlstad var en otroligt mysig stad, jag kommer mer än gärna tillbaka och bra väder hade vi också VÄRMland gör verkligen skäl för sitt namn, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agera normalt, låtsas inte om att jag tar bilder. Erik gick all in!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tack för den här gången Karlstad!
 
 
 
 
 
 

Kittens

Publicerad 2015-05-13 18:56:09 i ♥ BILDER&VIDEOR,

 
 
 
 
 
 
 
Besökte mina grannar ett tag idag efter att jag kom hem. Hade inte tidigare hunnit kika på kattungarna som nu är upp mot 6 veckor. Så otroligt söta, ville nästan ta med alla 5 under armen och gå hem. Min yngsta katt Chiro är storebror till dessa gosar. Det första min pappa säger till mig när jag gick hemifrån var att jag inte skulle ta med någon hem .... haha! Jag har en tendens att ta hem kattungar utan att förvarna innan.
 
Såg nu att jag inte hade någon bild på den helgråa katten, den var så fin!
 
 
 

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela