Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Reparture 2015.11.20

Publicerad 2015-11-21 22:26:00 i ♥ ALLMÄNT,

Igår fredag hade Reparture sin första spelning på Pipeline, det var så himla bra! Tidigare under kvällen gick jag hem till Oskar och drack kaffe sedan gick vi ned på stan för att möta upp Sebbe, därefter tog vi en öl på Udda innan spelningen. På Pipeline träffade vi Allis och Ally och även två bekanta till mig, efter Pipeline gick hela entouraget ( ingen nämnd, ingen glömd) till Gambrinus och sedan fortsatte vi till Udda igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har citerat Greveholm hela natten med Allis, äntligen har jag använding för att kunna rabbla upp alla repliker!!
 

Jag testar ansiktsmask från H&M - Tea Tree

Publicerad 2015-11-04 15:46:39 i ♥ SKÖNHET/YTLIGHETER,

Igår köpte jag en ansiktsmask från H&M , masken heter " Tea Tree" och är en peel-off mask med pepparmintsolja som ska lugna och ta bort röda partier i ansiktet. Tea Tree är ett växtbaserat läkemedel som passar bra för problemhy.
 
 
Masken ska fördelas jämt i ansiktet och verka i 15 - 20 minuter, när den har stelnat är det bara att dra bort masken. Skölj ansiktet med ljummet vatten om det fortfarande finns kvar rester av produkten, återfukta sedan huden.
 
Jag rekommenderar att använda en pensel för applicering av masken!
Jag tycker att masken gav en kylande effekt på huden och tog faktiskt bort rodnader som fanns. Som man kan bedöma av bilderna har jag problem med min hy och jag tycker att masken gjorde ett bra jobb efter bara 1 gång och jag känner även att mitt ansikte är renare och fräschare. 
 
Masken kostade 29,50 kr och finns i många andra utbud.
 

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela