Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Min första tatuering

Publicerad 2015-10-27 22:38:00 i ♥ SKÖNHET/YTLIGHETER,

Idag gjorde jag min första tatuering och jag är faktiskt lite besviken ... besviken på att det inte kändes alls, jag hade förväntat mig en annan slags smärta än den som jag knappt kände. Men jag antar att min smärttröskel är ganska hög, vilket är bra för nu har jag fått blodad tand och vill göra fler tatueringar haha!
 
"Godhet" är spår nummer 9 på kents album Tigerdrottningen från 2014 och det var även temat på festivalen som bandet arrangerade förra året. Själva typsnittet som jag tror är Jockes handstil kommer från flaggorna som delades ut på festivalen. Tatueringen är en hyllning till Kent samtidigt som det kan vara en påminnelse för mig själv och andra. 
 
Annars är jag hur nöjd som helst och resultatet blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela