Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Jag testar ansiktsmask från H&M - Tea Tree

Publicerad 2015-11-04 15:46:39 i ♥ SKÖNHET/YTLIGHETER,

Igår köpte jag en ansiktsmask från H&M , masken heter " Tea Tree" och är en peel-off mask med pepparmintsolja som ska lugna och ta bort röda partier i ansiktet. Tea Tree är ett växtbaserat läkemedel som passar bra för problemhy.
 
 
Masken ska fördelas jämt i ansiktet och verka i 15 - 20 minuter, när den har stelnat är det bara att dra bort masken. Skölj ansiktet med ljummet vatten om det fortfarande finns kvar rester av produkten, återfukta sedan huden.
 
Jag rekommenderar att använda en pensel för applicering av masken!
Jag tycker att masken gav en kylande effekt på huden och tog faktiskt bort rodnader som fanns. Som man kan bedöma av bilderna har jag problem med min hy och jag tycker att masken gjorde ett bra jobb efter bara 1 gång och jag känner även att mitt ansikte är renare och fräschare. 
 
Masken kostade 29,50 kr och finns i många andra utbud.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela