Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Throwback - kentfest Gärdet

Publicerad 2015-06-15 20:50:00 i ♥ ALLMÄNT,

För ett år sedan idag fick jag se och höra mitt absoluta favoritband kent,live. Att jag också fick befinna mig på Gärdet tillsammans med mina vänner var verkligen guld värt! Vi kan väl vänta tills imorgon är den låten som jag alltid kommer förknippa med när det svarta skynket som gömmer bandet försvinner och framför mig på Den andra sidan står Sveriges bästa band, Dom andra ... kent. De röda banden som är virade runt våra handleder blinkar likt rödljus i takt med La Belle Epoque och dess 7 miljarder stråkar som stämmer upp. Min puls går i 999 slag i Minuten och det är nu som jag kan känna att mitt Hjärta fylls med Godhet. 
 
Men Var är vi nu? i Skogarna? Ingen vet säkert men någonting som är säkert är att Jag ser dig och Din enda vän eller är det en hägring? Le Mirage betyder just hägringVi vet att Allt har sin tid men vi vill ha Musik non stop, Ingenting är Utan dina andetag så snälla bara 747 minuter till?
 
Det är inte Svart snö av Petroeleum som som utgör ett konfettiregn under slutversen av Mannen i den vita hatten.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela