Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Japanresan - Del 1

Publicerad 2015-08-24 17:13:39 i ♥ JAPAN 2015,

Dag 1.  Vi landade på Narita airport på måndag morgon därefter tog vi tåget in mot Tokyo för att leta reda på lägenheten vi skulle bo i. Vi hade utsikt mot Tokyo Tower som är Japans näst högsta byggnadskonstruktion, bara Tokyo Sky tree är högre. Under kvällen besökte vi stadsdelen Shinjuku, det var så varmt under dessa dagar att man var tvungen att gå in i affärer för att svalka sig. 
 
Flygresan - 
 
 
Tokyo Tower - 
 
 
 
 
 
 
Shinjuku by night - 
 
 
 
 
 

 
Dag 2 och 3.  Under andra dagen åkte vi till Shibuya för att besöka Harajuku sedan åkte vi tillbaka till lägenheten för att lämna av oss lite saker, senare under kvällen åkte vi till Akihabara. Vi gjorde inte så mycket den tredje dagen, jag och Hanna tog det bara lugnt och vilade upp oss.
 
Harajuku, Takeshita street - 
 
 
 
 
Akihabara, Yodobashi - Akiba - 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela