Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Svar på kommentar : Mina framtidsplaner

Publicerad 2015-06-16 19:39:51 i ♥ LiLYAKii,

Jag fick en kommentar med frågan hur mina framtidsplaner ser ut och jag tänkte att det skulle vara kul att svara på frågan i ett inlägg!
 
Som det kontrollfreak jag är så brukar jag planera saker långt iförväg men vissa saker kan jag inte planera, min framtid är något som jag inte vill planera utan jag vill ta dagarna som de kommer. Men min dröm är att nästa år söka in till en skola och läsa Tv-produktion, jag kommer då flytta här ifrån och börja ett nytt liv i en ny stad. Men först ska jag ta vara på den här sommaren, min sommar ser ungefär ut så här : Jobba -> söka jobb -> umgås med vänner - > åka till Japan -> ta tag i körkortet -> .... 
 
Jag har sedan jag var liten varit säker på att jag vill jobba med tv, att få jobba med stora tv-personligheter som Peter Settman, Filip & Fredrik eller Gry Forssell vore den ultimata drömmen. En dag ska jag stå där och känna att jag har lyckats, vill man något så får man för bövelen kämpa för det. Det går inte att vänta på att någonting ska hända man måste ta tag i det själv och det ska jag banne mig göra! 
 
Bilden har inget med inlägget att göra!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela