Mikaela.E

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Mikaela, är 19 år och Vegetarian.Jag tog precis studenten efter 3 år på samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap.I min blogg delar jag med mig av sådant jag tycker är roligt. Det jag tycker är roligt är Musik, inspiration och DIY. Veganska och vegetariska recept kan även förekomma.

Spontanresa till stan

Publicerad 2015-12-06 19:58:00 i ♥ ALLMÄNT,

Hallå! Igår lördag gjorde jag en spontanresa in till stan, den var verkligen inte planderad för fem öre ... När jag kom fram gick jag hem till Martin för att sedan halka oss vidare hem till Linder och kolla hur han och hans flickvän Jorunn hade det i den nya lägenheten. Åh det var så fint och mysigt! Erik kom dit senare på kvällen och vi spelade Tekken och lyssnade på musik, sedan gick vi ned till Udda. På Udda träffade vi Sebbe och Evelina, efter Udda gick jag och Martin hem till honom. 
 
Har inte så många bilder från kvällen så slänger in en bild på mitt och Linders "konstverk" och en bild på Theo från ikväll då han i protest lade sig bland våra julklappspapper ... Som kompensation för de fåtaliga bilderna länkar jag också till en überbra låt som Martin tipsade om.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mikaela.E♥

Välkommen till min blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela